Close

Resurse umane

Prin externalizarea serviciilor de resurse umane către ERA Management Solutions, aveți posibilitatea de a vă ocupa mai mult timp de afacerea dumneavoastră.

 Vă oferim servicii de calitate, punând în slujba dumneavastră specialiști în legislația muncii

ADMINISTRARE PERSONAL

Administrarea de personal este un proces de rutină, consumator de timp și de resurse, în special în cazul existenței unui număr mare de salariați. Externalizarea activității de administrare personal reprezintă o soluție benefică, lăsându-vă pe dumneavoastra să vă concentrați pe inițiative cu adevarat importante pentru angajați.

Citește mai mult
SERVICII REVISAL

Completarea în Registrul de evidență a salariaților (Revisal) a tuturor contractelor individuale de muncă;

Înregistrarea în Registrul general de evidență a salariaților (Revisal) a tuturor modificărilor / suspendărilor / încetărilor intervenite în cadrul raporturilor de muncă;

Citește mai mult
CONSULTANȚĂ RESURSE UMANE

Serviciul de consultanță oferit de ERA Management Solutions are ca scop: aplicarea unor proceduri la nivel de unitate care să ajute compania în administrarea eficientă a celei mai importante resurse – angajații; stabilirea unui climat de echilibru între cele doua părți ale contractului individual de muncă: angajator – angajat; prevenirea declanșării conflictelor de muncă, care pot provoca daune juridice și financiare unei companii, ducând la destabilizarea acesteia.

Citește mai mult