Close

ERA Management Solutions este o companie românească care oferă servicii specializate în recuperări creanțe comerciale la nivel național, administrare de personal, consultanță în legislația muncii și raportare REVISAL pentru București, Ilfov și Județul Giurgiu.

Suntem o echipă tânară, care oferă servicii eficiente și accesibile partenerilor săi. ERA Management Solutions a reușit să construiască o bază de clienți mulțumiți, oferind ceea ce noi credem că nu există în prezent pe piață – servicii extrem de profesioniste, dar foarte personale.


VIZIUNE, MISIUNE ȘI VALORI

 

VIZIUNE

Urmărim să atingem excelența în domeniul colectării creanțelor comerciale și al resurselor umane, să devenim un partener de succes la nivel național pentru persoanele juridice, prin asigurarea unor servicii profesionale complete și competitive.

MISIUNE

Misiunea ERA Management Solutions este de a furniza clienților săi cea mai bună calitate în domeniul colectării creanțelor comerciale și al resurselor umane, prin oferirea unor servicii, care se dezvoltă permanent.

VALORILE 

ERA Management Solutions sunt următoarele:

Orientare către client și respectarea angajamentelor fața de partenerii noștri

Încrederea, integritatea, loialitatea și confidențialitatea

Performanța, profesionalism, flexibilitate

Îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite

Munca în echipă și parteneriatul