Close

EXTERNALIZAREA

EXTERNALIZAREA SERVICIULUI DE RECUPERĂRI CREANȚE

Urmărirea facturilor neachitate pentru multe companii este consumatoare de timp, iar externalizarea aceastei sarcini poate fi de multe ori surprinzător de rentabilă. Externalizarea departamentului de credit vă va permite sa vă concentrați pe domeniile cele mai profitabile ale afacerii dumeavoastra, lasandu-ne pe noi să ne ocupăm în mod eficient de acest segment.

Prin externalizarea serviciul de recuperari creanțe către ERA Management Solutions, veti putea oferi posibilitatea angaților dumneavoastră să își canalizeze timpul și eforturile către alte activități mai productive si rentabile companiei pe care o conduceți. Colectarea banilor implică cunoștințe vaste ale acestei industrii, alaturi de abilitatea de a convinge debitorii să plătească. Oferim tarife mici și rezultate fantastice!

ERA Management Solutions poate prelua toate facturile neîncasate, începand cu prima zi de întarziere sau după o perioadă identificată ca naturală de întârziere. Vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a vă asigura că aveți un serviciu personalizat, care se potrivește specificului activității pe care o desfășurați.

Știm că partenerii de afaceri sunt importanti, astfel încat puteti fi siguri că menținerea relațiilor comerciale este prioritatea noastră.

Prin externalizarea serviciului de colectare al creanțelor:

1. Minimizam nivelul de litigii cu debitorii și sporim satisfacția clienților.

2. Reducem costurile administrative și îmbunătățim performanțele prin îmbunătățirea fluxului de numerar.

3. Asigurăm proceduri testate de management al creditului.

4. Asiguram un personal instruit și oferim suport permanent.

Externalizarea creanțelor este forma cea mai avantajoasă de colaborare pentru ambele părti, ERA Management Solutions constituindu-se și acționând ca propriul dumneavostră departament de colectare. Personalul nostru este pur si simplu aici o extensie a echipei interne.

 Veți avea deplină transparenta, în toate acțiunile noastre. Recuperarea datoriilor se datorează diligenței neîncetate a colectorilor nostri, în utilizarea a cât mai multor metode de contact și aplicarea acelui tip de presiune care permite ridicare societății dumneavoastră în partea de sus a listei de prioritati la plată. Această colaborare și persistență permite plata imediată și în totalitate sau stabilirea unor termene de plata acceptabile cu debitorul